SALTO - sundhed

Sikker adgang med fuld kontrol

Sikker adgang med fuld kontrol i sundhedssektoren

Tilbyd bekvem, sikker og hygiejnisk nøglefri adgang på tværs af de mest komplekse sundhedssteder. Kombiner kontrol med fleksibilitet for at holde trit med personalets og patienternes behov, der hurtigt ændrer sig.

Imødegå de unikke sikkerhedsudfordringer i sundhedssektoren

Sundhedsfaciliteter byder på unikke adgangsudfordringer. Samtidig med, at de skal tilbyde et indbydende miljø - ofte 24/7 - til en konstant skiftende brugergruppe, har baglokaler og personalerum brug for tæt kontrol for at beskytte patienter, personale, frivillige, besøgende og leverandører.

Specifikke områder - operationsstuer, konsulentlokaler, apoteker, laboratorier, lægemiddelkabinetter, kirurgiske afdelinger - har alle forskellige sikkerheds- og tilgængelighedsbehov. Samtidig har døre, skabe, kabinetter, vogne og specielt medicinsk udstyr alle brug for adgangskontrol.

SALTOs smarte adgangsløsninger kombinerer sikkerhed, beskyttelse og fleksibilitet, som sundhedsfaciliteter har brug for, og vores antimikrobielle sølvionsteknologi i byggeriet bidrager til et mere hygiejnisk miljø.

Udforsk produktsortimentRelaterede cases

Kundecase fra The Antwerp University Hospital
Kundecase fra Mülheim Protestant Hospital
Kundecase fra De Brug