SALTO - uddannelse

Et sikkert og nemt tilgængeligt uddannelsesmiljø for alle

Et sikkert og nemt tilgængeligt uddannelsesmiljø for alle


Skab et sikkert og tilgængeligt miljø med avanceret teknologi til en konkurrencedygtig pris. SALTO’s trådløse, intelligente og højteknologiske adgangsløsninger skaber sikre og indbydende faciliteter på uddannelsesinstitutioner verden over.

SALTO er den globale markedsleder indenfor næste generation af adgangskontrolløsninger til skoler, gymnasier og universiteter.

I dag er sikkerhed en topprioritet for uddannelsessektoren. Forældre har brug for at vide, at de studerende er sikre, samtidig med at lærere og personale har brug for at føle sig trygge, mens de udfører deres arbejde. Ved at kombinere sikkerhed, tilgængelighed og avanceret teknologi til konkurrencedygtige priser, leverer SALTO adgangskontrolløsninger, der imødekommer ethvert behov indenfor uddannelsessektoren.

Udfordringen er at levere robust beskyttelse til en række scenarier og samtidig opretholde et indbydende læringsmiljø. Dette skal opnås på tværs af en række fysiske placeringer og ofte samtidigt - bygninger, klasseværelser, biblioteker, laboratorier, personalerum, kantiner og sports- og kulturfaciliteter.

Fra børnehaver til gymnasier, universiteter og forskningscentre - SALTO’s adgangskontrol til uddannelsessektoren tilbyder lavere omkostninger, større fleksibilitet og ro i sindet.

Udforsk produktsortimentRelaterede kundecases

Kundecase fra Risskov Efterskole
Kundecase fra Erhvervsskolen Herningsholm
Kundecase fra Skövde Kommune