Sikring - SALTO

SALTO - Integreret, fleksibel og brugervenlig adgangskontrol 

Sanistål Sikring har eneforhandling i Danmark af SALTO, som er elektronisk adgangskontrol til brugergrupper inden for virksomheder, hoteller, boligselskaber, motionscentre, institutioner m.m. Adgangskontrollen fungerer enten som et kablet eller trådløst system med nøglebrikker, berøringsfrie kort eller mobil adgang. SALTOs tekniske løsninger er innovative og designmæssigt altid i top.

Systemet er brugervenligt, fleksibelt og er altid tilpasset brugernes behov - med tidsbegrænset adgang, integration til andre systemer, minimal vedligeholdelse m.m. Dertil kommer, at SALTO er nemt at installere med en fornuftig økonomisk investering, bl.a. fordi eksisterende låsesystemer og -cylindre kan genanvendes, og fordi bygningen ikke skal kabelføres.

SALTO - Integreret, fleksibel og brugervenlig adgangskontrol

Find den rette SALTO-løsning til dig

SALTOs adgangskontrolløsninger kan skræddersyes til forskellige behov
på tværs af brancher. Læs mere om løsninger og specifikke cases her:

Hotelbranchen

SALTO er globalt markedsleder inden for adgangskontrol til hotelbranchen. Du kan forbedre dine gæsters oplevelse ved at tilbyde en smart, nøglefri og sikker adgang, der samtidig giver dig fuld kontrol. Vi tilbyder løsninger, der passer til dine behov og matcher dit hotel i både design og stil.

Læs mere
Kommercielt

Øg sikkerheden og trygheden for både brugerne og ejendommen. SALTO leverer de mest brugervenlige, fleksible og sikre adgangskontrolløsninger til alle typer kommercielle bygninger.

Læs mere
Detailhandel

SALTO hjælper detailvirksomheder med at forenkle deres adgangsstyring og workflow. Sammen øger vi produktiviteten, sikkerheden og driften samtidig med, at vi reducerer omkostninger og optimerer processer til alle former for miljøer inden for detailhandlen.

Læs mere
Sundhedssektoren

Få nem, sikker og hygiejnisk berøringsfri adgang på tværs af de mest komplekse sundhedsbygninger. Kombiner kontrol med fleksibilitet for at holde trit med personalets og patienternes behov med SALTO’s software, der gør det nemt at ændre hurtigt, sikkert og effektivt.

Læs mere
Uddannelsessektoren

Nem administration og bedre kontrol af uddannelsesmiljøet med vægt på sikkerhed, avanceret teknologi og brugervenlighed – og til en fornuftig økonomisk investering.

Læs mere
Beboelse

Få en problemfri og sikker smart oplevelse for dine beboere, i et brugervenligt system, hvor det er nemt at ændre brugernes rettigheder.

Læs mere
Kontorfællesskaber

Forbedr adgangsoplevelsen for betroede brugere samtidig med, at du øger sikkerheden. Opnå mere effektivitet og udnyttelse af arbejdspladsen, reducer personaleomkostningerne og implementer uden besvær fremtidig vækst.

Læs mere
Kontaktoversigt

Se oversigt over alle medarbejdere i Saniståls sikringsteam.

Læs mere

Kontakt osVil du gerne have hjælp og vejledning til at finde den helt rigtige SALTO løsning,
står vores specialister klar til at hjælpe dig.


Har du brug for hjælp?


Teknisk Support

+45 63 13 36 65

saltosupport@sanistaal.dk

Mandag til torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00

Kundeservice

+45 72 27 88 32

saltosalg@sanistaal.dk

Mandag til torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-14.00