SALTO - hotelbranchen

Med SALTO er dit hotel fremtidssikret

Sikkerhed med gæsten i fokus

Fremtidens hoteloplevelse - nemt og sikkert

SALTO er markedsledende indenfor adgangskontrol til hotelbranchen. Du kan forbedre dine gæsters oplevelse ved at tilbyde en smart, nøglefri og sikker adgang, der samtidig giver dig fuld kontrol. Leveret i løsninger, der passer til dine behov og matcher dit hotels design og stil.

Ved at udvikle og levere den mest avancerede teknologi, som branchen nogensinde har set, giver SALTO ejendomsejere og ledere over hele verden nye måder at sikre gæster, administrere personale og beskytte aktiver.

Kombinationen af nem adgang, digitale nøgler og smarte værelser med ensartede ejendomsadministrationssystemer, der beskytter enkeltpersoner og aktiver, er en unik udfordring for ethvert hotel - fra luksus til mellemstore hoteller, fra uafhængige til store kæder, fra krydstogtskibe til konference- og konferencehoteller.

SALTO har udviklet avancerede og æstetisk designede, elektroniske adgangskontrolløsninger, specifikt til hoteller, der sætter nye standarder i branchen - fra back-of-house organisation til gæsteværelsesadministration - med et brugervenligt system til alle typer og størrelser af hoteller.

Udforsk produktsortimentRelaterede kundecases

Kundecase fra Resort HimmerLand
Kundecase fra Strandhotellet Blokhus
Kundecase fra Hotel Fjordgaarden