SALTO - kontor

Få tyverisikring til dit kontor

Få tyverisikring til dit kontor 


Ønsker du at strømline driften? Og samtidig få større tilfredshed hos medarbejderne? Med den rette sikring af jeres kontor er det muligt. Og den kan I få skræddersyet hos os. 

Sanistål er nemlig eneforhandler af de fleksible, sikre, trådløse elektroniske sikkerhedsløsninger fra SALTO. Faktisk er SALTO blandt verdens førende inden for elektronisk adgangskontrol (ADK).

Få alt fra smarte nøglebrikker og kortlæsere til trådløse dørtelefoner og mobil adgang. Adgangskontrollen bliver styret i et brugervenligt system. Dermed kan I lettere skabe fleksible arbejdsområder for medarbejderne og samtidig holde ubudne gæster ude. 

Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning til jeres sikringsniveau. Vi sørger også for monterings- og installationsprocessen via autoriserede SALTO-installatører, så I får fuld kontrol over, hvem der har adgang til kontoret hele døgnet.


Udforsk produktsortimentRelaterede kundecases

Kundecase fra Venture X
Kundecase fra TOG (The Office Group)
Kundecase fra Edge Technologies

Bred vifte af sikring til ethvert kontor

I dag har mange virksomheder små kontorer eller store kontorfællesskaber, hvor en dynamisk brugerbase kommer og går hver dag. Til begge forretningsmodeller er det vigtigt, at fleksibilitet og sikkerhed går hånd i hånd.

Netop dét krav får I opfyldt med førsteklasses sikring fra SALTO. Vælg mellem:

●    Digitale dørhåndtag med adgangs- og tidskontrol
●    Kontrolkasser og væglæsere
●    Intelligent software- og programmeringsudstyr
●    Mulighed for integration med andre systemer
●    Smarte medier i forskellige farver og designs
●    Digitale låse til glasdøre og skabe

De forskellige løsninger er med til at skabe problemfri adgang til arbejdspladsen sammen med indbydende, sikre og omkostningseffektive systemer. Samtidig er løsningerne designet til at lette administrationsarbejdet. Det er sikring, som mekaniske nøgler har svært ved at leve op til.

Bred vifte af sikring til ethvert kontor
Hvorfor vælge elektronisk sikring?

Hvorfor vælge elektronisk sikring? 


Elektronisk adgangskontrolsystem er en effektiv måde at tyverisikre mange erhverv og private hjem. Den smarte sikring gør det nemlig muligt for en administrator at tildele eller fjerne adgangstilladelser med det samme via et brugervenligt system. Samtidig kan administratoren holde styr på hvem, der har været i bygningen, både hvor og hvornår.

Et elektronisk adgangskontrolsystem kan dermed gøre dine medarbejdere mere trygge, da de ved, at kun autoriserede personer har adgang til bygningen. Låsesystemet kan samtidig forebygge tyveri og hærværk, da det vil være sværere for uvedkommende at få adgang til kontoret og stjæle eller ødelægge jeres ejendele.

Har I for eksempel stor udskiftning af medarbejdere eller erhvervskunder i løbet af en dag? Så anbefaler vi elektronisk låsesystem fra SALTO, der gør det nemt at styre, hvem der har adgang. Alternativet er de gammeldags nøgler, der let kan blive væk og i visse tilfælde kopieres.

Find de rette sikringsløsninger til jeres kontor

Kontorer, boligforeninger, hospitaler, hoteller, butikker, virksomheder, industrien og mange andre steder har allerede fået installeret adgangskontrol. Skal jeres arbejdsplads være den næste? Kontakt os for en snak om den rette løsning for jer.

Hos Sanistål anbefaler vi, at I som minimum har digitale dørhåndtag med adgangs- og tidskontrol fra SALTO. Med deres løsninger kan I låse og åbne døre med et enkelt kort, en nøglebrik eller direkte på mobilen. Så har I lettere ved at bevæge jer rundt på kontoret uden at skulle tænke på at låse dørene efter jer.

Er der en stor mængde trafik i løbet af dagen, bør I også klarlægge, hvilke personer der skal have adgang til de forskellige bygninger og lokaler. Administrér de forskellige adgangsrettigheder fra en computer eller smartphone, så I altid har fuld kontrol over, hvem der har adgang til kontoret, lagret, butikken, laboratoriet eller ejendommen.

Find de rette sikringsløsninger til jeres kontor
 Elektronisk låsesystem tilpasset krav og behov

Elektronisk låsesystem tilpasset krav og behov 


Det er langt fra alle erhvervsdrivende, der har de samme krav til sikring mod indbrud, tyveri og hærværk. Derfor har vi SALTO adgangskontrolsystem til alle sikringsniveauer og tilpasser systemet til netop jeres virksomhed.

Ønsker I for eksempel kombineret adgangskontrol og overvågning? Det er muligt. De forskellige løsninger fra SALTO kan integreres med eksisterende alarmovervågning, brandalarm og andre sikkerhedssystemer.

Desuden er alle produkter fra SALTO lette at installere i alle bygninger, da systemet kan kombineres med eksisterende låsesystemer samt låsekasser og -cylindre. Ejendommen skal heller ikke kabelføres.

Bliv rådgivet om den bedste løsning

Hos Sanistål tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp til at finde den rette løsning til jeres behov. Det er uanset, om I har brug for adgangskontrol til et enkelt lokale eller til hele bygningen. Når du får hjælp af os, kan du derfor forvente topkvalificeret rådgivning og en fremtidssikret løsning.

Vi har nemlig mange års erfaring indenfor smart adgangskontrol, beslag, sikring og låsesystemer overalt i Danmark. Derudover samarbejder vi med autoriserede SALTO-installatører. De har mere end 20 års erfaring med at skabe innovative løsninger inden for adgangskontrol. 

For jer betyder fordelene en pålidelig og erfaren samarbejdspartner. Så tøv ikke med at få vejledning af os. Vores specialister står til rådighed både nu og i fremtiden for at rådgive jer om, hvilken løsning der passer bedst til jer. Dermed får alle i virksomheden mere ro i sindet, så I lettere kan fokusere på det, der er vigtigst for jer.

Bliv rådgivet om den bedste løsning