SALTO - kommercielt

Øg sikkerhed og trygheden for både brugere og ejendomme

Øg sikkerheden og trygheden for både brugere og ejendomme


SALTO leverer de mest fleksible og sikre adgangskontrolløsninger til alle typer af kommercielle ejendomme - kontorer, fremstillingsvirksomheder, industrianlæg, lufthavne, transportinfrastruktur, regeringsbygninger, den offentlige sektor og mange flere.

Nøglefri smart adgang med stærkt sikkerhedsnet 24/7 – og samtidig sikker og strømlinet administration.

Sikkerhed er i stigende grad en prioritet for ejere, brugere og besøgende på industrielle, offentlige og kommercielle kontorer samt infrastrukturfaciliteter. Moderne adgangssystemer skal leve op til kravene fra et stort antal brugere, der kommer ind og ud af disse faciliteter døgnet rundt - og som alle kvalificerer sig til forskellige adgangsniveauer - medarbejdere, personale, besøgende, leverandører, rengøringspersonale, fragttjenester og kunder.

Fysiske nøglesystemer i én størrelse passer ikke længere til formålet. Ejere og administratorer og de mennesker, der arbejder på eller besøger disse steder, har brug for meget højere niveauer af kontrol og sikkerhed.

SALTO’s elektroniske adgangskontrolsystemer er løsningen i det 21. århundrede. Vi kombinerer et højt niveau af sikkerhed på et bredt område - justeret til et individuelt niveau - med fleksibilitet, enkelhed i styringen og proces- og omkostningsoptimering for virksomheder af alle typer og størrelser.

Udforsk produktsortimentRelaterede kundecases

Kundecase fra Storvorde Sejlflod boldklub
Kundecase fra Saniståls hovedsæde
Kundecase fra Geocenter GEUS