Digital samhandel med Sanistål

Få en lettere og langt mere effektiv arbejdsdag med elektronisk overførsel af dokumenter.

Undgå tastearbejde og manuelle fejl

Med elektronisk overførsel af dokumenter (EDI) kan du slippe for tastearbejdet og undgå, at papirarbejdet hober sig op og samtidig minimere risikoen for manuelle fejl. Hos Sanistål tilbyder vi udveksling af elektroniske dokumenter som eksempelvis ordrer, ordrebekræftelser, leveringsadviseringer, fakturaer og varedatafiler.

Sådan fungerer digital samhandel

  • Ordre

Bestil varer hos Sanistål uden at forlade dit eget økonomisystem og dan en ordre baseret på dine egne varedata. Du minimerer risikoen for fejl sammenlignet med den manuelle bestilling, og behandlingstiden af din ordre bliver kortere.

  • Ordrebekræftelse

Modtag ordrebekræftelse direkte i dit økonomisystem, så du kan ajourføre denne med din indkøbsrekvisition samt opdatere leveringsdato og priser.

  • Leveringsadvisering

Oplysninger omkring levering opdateres direkte i dit økonomisystem.

  • Faktura

Den elektroniske indlæsning sparer tid på håndtering af fakturaer i dit bogholderi.

  • Varedatafil

Du får adgang til Saniståls produktdata, billed- og produkt-URL samt priser på udvalgte varegrupper, så du altid har opdaterede informationer i dit økonomisystem.

id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_edi

Kom godt i gang

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for digital samhandel med Sanistål, kan du downloade vores vejledning her.

Brug for hjælp til at komme i gang?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96356960 eller sende en mail til ehandel@sanistaal.dk.


Gør det endnu nemmere at foretage indkøb

I sin enkelthed går PunchOut ud på, at du bruger Saniståls webbutik som varekatalog. Det betyder, at du via dit eget økonomisystem er direkte integreret til Saniståls webbutik og vores store varekatalog med mere end 300.000 varenumre.

Med en PunchOut-løsning er du sikker på altid at have opdaterede:

  • produktdata
  • lagerstatus.

Når du lægger varerne i indkøbskurven, har du dannet din indkøbsrekvisition med blandt andet jeres eget rekvisitionsnr., og er nu klar til at afgive din ordre til Sanistål. Hurtigt og nemt.Få hjælp til at komme i gang
Vil du spare både tid og penge med elektronisk overførsel af dokumenter (EDI) og PunchOut, er du velkommen til at kontakte e-handelskonsulent Casper Broen Nielsen på tlf. +45 20 71 26 10.

 

id3638_lp_modul_medietekst_660x660px_ikoner_juni20_punchout_2